Na ovogodišnjem trećem Štrand Summer Festu svakog četvrtka od 21 časa održava se filmsko veče.

Ovog puta glasate za još jedan u nizu od dva ponuđena filmska klasika. Filmoljupci odlično znaju po kojim karakteristikama mogu da svrstaju “”Some like it hot” ili “Sunset boulevard” na svoju odabranu listu filmova.

Kada su u pitanju ovakve vrste filmova, filmski kritičari se i dalje osvrću na posebne detalje, čak i na ono što je univerzalno, bez obzira na vreme kada je film nastao, a vi svog favorita izaberite komentarom na Facebook objavi ili putem Instagrama.

Četvrtak, 18. jul

  • Od 18 do 19 časova – Turnir “Između sve vatre”
  • Od 19 i 30 do 20 i 15 časova – Nastup dečijeg hora “Bubamare”
  • Od 21 časova – Filmsko veče

Sve do 31. avgusta, posetioci najvećeg kupališta u Novom Sadu, moći će na prostoru ispod Mosta slobode da uživaju u različitim programima i aktivacijama – dečije radionice i maskenbali, tribine, izložbe, izbor za najlepši par, devojku i momka Štranda, sportska takmičenja, nastupi bendova i DJ-ejeva, vežbanje i još mnogo drugih aktivnosti.

Festival se organizuje uz podršku Grada Novog Sada i Gradske uprave za privredu, JKP Gradsko Zelenilo Novi Sad, Udruženje Petrovaradin medija, kompanije: Apatinska pivara – Jelen Pivo, i Mars sa brendovima – Orbit, Skittles i Pedigree.

Autor: nsuzivo.rs/Communications

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
vr6
25/07/2019 12:38

jel ima ko to tamo peva?