Ministarka pravde Nela Kuburović i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević konstatovali su da je izgradnja novog objekta Palate pravde u Novom Sadu za pravosudne organe od velikog značaja, a da se početak radova na tom objektu može očekivati do kraja tekuće godine.

Kako se navodi u saopštenju Grada Novog Sada, izgradnja nove Palate pravde finansiraće se iz sredstava Evropske unije, a gradonačelnik je tokom sastanka sa ministarkom pravde rekao da je grad obezbedio zemljište, kao i da pruža punu podršku Ministarstvu pravde u vezi sa pribavljanjem neophodnih dozvola.

Ministarka Nela Kuburović i gradonačelnik Miloš Vučević istakli su da će po završetku projekta biti stvoreni najbolji uslovi za rad pravosudnih organa na teritoriji novosadske apelacije.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
to kasnije
02/03/2018 21:22

Sa punim poštovanjem za g.Vučevića, ali mora mu se reći: nova zgrada neće poboljšati rad suda ni sudija, koji rade u interesu kriminalaca, a protiv običnih gradjana. Jedni drugima pomažu (sudije kriminalcima, koji ih nagradjuju, na primer, poklanjanjem stanova) i iste te sudije krše ustavna prava običnim, poštenim gradjanima.
Gospodine Vučeviću, pozabavite iskorenjivanjem korupcije u sudstvu! … tu nikakav Tadž Mahal neće pomoći.

Nebojša
15/11/2018 09:30

Dođe i kraj godine i pokaza se da je ovo još jedna u nizu obmana građana.