Foto: Getty Images/ R A Keaton/ NBC News

Javno komunalno preduzeće “Zoohigijena i Veterina Novi Sad” organizuje sedmu po redu izložbu pasa mešanaca, povodom nadolazećeg dana napuštenih životinja

Izložba će biti održana 9. aprila u Limanskom parku sa početkom u 9.00 časova. Svečano otvaranje ovog događaja planirano je za 10.30 časova.

Ova manifestacija predstavlja tradiciju u Novom Sadu, a građani se vrlo rado u velikom broju odazivaju svake godine.

Učešće na izložbi mogu da imaju svi psi mešanci, individualni psi, slepi i gluvi psi. Izlagači sa sobom treba da ponesu važeću potvrdu o vakcinaciji protiv besnila ili pasoš iz koga se može utvrditi važenje vakcine, što je važno jer psi koji nemaju papire neće biti pušteni u izložbeni prostor.

Foto: Zoohigijena Novi Sad

Agresivni psi se ne izlažu na ovoj manifestaciji, navode iz Zoohigijene. Oni apeluju da svi psi moraju da budu na povocu u toku trajanja izložbe. Puštanja pasa sa povodca i istrčavanje nije dozvoljeno. Bitno je napomenuti da će vlasnici snositi odgovornost za eventualnu štetu koju njihov pas načini.

Kategorije izložbe sa svim propozicijama možete pogledati na zvaničnom sajtu “Zoohigijene i Veterine Novi Sad”.

Pobednik iz svake kategorije prolazi u finale pod nazivom “Ko je šmeker celog grada?” i takmičiće se za prvu, drugu ili treću nagradu.

Cilj ove izložbe je promocija udomljavanja pasa kao jednog od najlepših načina za pružanje ljubavi i pažnje napuštenim psima u našem gradu.

Kontakt osoba za sve informacije u vezi sa dogažajem je Mirjana Rađenović 063-7847-978

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments