Izmena režima saobraćaja i besplatan gradski prevoz 24. i 25. novembra

       

Povodom Centralne proslave obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i prisajedinjenja Vojvodine Кraljevini Srbiji koja će biti održana u Novom Sadu 24. i 25. novembra u skladu sa Rešenjem Uprave za saobraćaj i puteve privremeno se menja režim saobraćaja u pojedinim ulicama.

Ovim rešenjem određuje se privremena zabrana saobraćaja u ulicama:

Gimnazijskoj, Miloša Bajića, Daničićevoj, Кosovskoj i na Trgu Republike, 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Određuje se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila javnog prevoza putnika i taksi vozila u zoni autobuskog stajališta u Uspenskoj ulici, 24. novembra u periodu od 20 i 30 do 21 i 15 časova.

Privremeno parkiralište za autobuse određeno je u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Кeju žrtava racije kao i na Beogradskom keju 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Privremena zabrana parkiranja vozila određena je u Dunavskoj ulici, od Ulice Žarka Vasiljevića do Ulice Ive Lole Ribara od 22 časa 24. novembra, do 16 i 30 časova narednog dana.

Građani će imati priliku da za vikend, 24. i 25. novembra, besplatno koriste usluge u javnog gardskom prevozu na teritoriji Novog Sada.

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Bogdan
23/11/2018 17:32

Najveca budalastina ikada. Danas se vracam 7icom sa posla u koju sam jedva usao ali bukvalnooo jedva. Ocekivao sam da ce pola mase da izadje kod primenade medjutim to se nije desilo. Sto je najgore u tom autobusu gde nas je bar 150, imate sigurno 50% ljudi koji nisu platili kartu. Moja firma tu kartu plati 2000dinara i onda ja moram da se guram sa nekim dedom sto se malo pre najeo bela luka, tusirao se poslednji put kad se zavrsio drugi svetski i jos na sve to nije platio kartu. Jel to normalan sistem? Posle kad nema za nove… Učitaj još »