Izmena režima saobraćaja kod Futoške pijace i na Detelinari

       

Zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže, privremeno se menja režim saobraćaja u Ulici Janka Čmelika, od Ulice Orlovića Pavla do Ulice Kornelija Stankovića.

Privremeno se menjaju i trase linija javnog gradskog prevoza putnika, odnosno linija broj 3b i 13a, tako da od raskrsnice Ulice Janka Čmelika i Ulice Orlovića Pavla, saobraćaju Ulicama Orlovića Pavla i Milenka Grčića do raskrsnice sa Ulicom Kornelija Stankovića i dalje postojećom trasom.

Privremena izmena režima saobraćaja i trasa linija javnog gradskog prevoza putnika važi do 1. avgusta 2018. godine.

Izmena režima saobraćaja kod Futoške pijace

Zbog izvođenja radova na izgradnji vrelovodne mreže, određuje se privremena izmena režima saobraćaja na raskrsnici Futoške ulice i Bulevara oslobođenja.

Za vreme ovih radova zabranjuje se skretanje desno iz Bulevara oslobođenja u Futošku ulicu, odnosno iz Bulevara oslobođenja na prilazu raskrsnici sa Futoškom ulicom u smeru od železničke stanice prema Mostu slobode određen je obavezan smer pravo i levo. Deo Futoške ulice, od Ulice Braće Ribnikar prema Bulevaru oslobođenja, postaje slepa ulica.

Linije javnog prigradskog prevoza putnika koje saobraćaju prema naseljenim mestima Veternik, Begeč i Futog, za vreme radova, biće preusmerene u oba smera, tako da od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Ulice Novosadskog sajma, saobraćaju Ulicom Novosadskog sajma i Hajduk Veljkovom ulicom, i dalje postojećom trasom.

Linije javnog gradskog prevoza putnika broj 2 i 6, biće preusmerene u oba smera, tako da od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice, saobraćaju Bulevarom oslobođenja, Ulicom Novosadskog sajma i Hajduk Veljkovom ulicom, i dalje postojećom trasom.

Privremena izmena režima saobraćaja važi u periodu od 16. do 26. juna 2018. godine.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments