Izmena režima saobraćaja zbog trke na Mišeluku

       

Кružna auto-trka “Velika nagrada Novog Sada 2019“ koja je u kalendaru Sportskog auto i karting saveza Srbije, održaće u nedelju, 26. maja u 12 časova. Кvalifikacioni trening održava se dan ranije, u subotu, 25. maja, takođe sa početkom u 12 časova.

Trka je od strane Grada Novog Sada i ove godine proglašena manifestacijom od značaja za grad u oblasti sporta i organizaciju tog događaja su pomogla sva javna i javna-komunalna preduzeća.

Osim što okuplja veliki broj ljubitelja automobilskih sportova, ovo takmičenje je značajno i za razvoj automobilskog sporta u Srbiji, te se i ove godine na takmičenju očekuje oko 100 najboljih vozača iz naše i zemalja u regionu.

Saobraćajnice koje vode ka stazi Mišeluk i ove godine biće obustavljenje u periodu trajanja i treninga i trke i to:

• Na saobraćajnicama petlje Mišeluk i Alibegovac i na Mostu slobode , u subotu 25. maja saobraćaj će biti obustavljen u periodu od 10:00 do 18:00 časova, a u nedelju 26. maja od 9:30 do 17 časova.
• Na delu ulice Put Doktora Goldmana (bivši Institutski put) od ulice Novosadske do semaforizovane raskrsnice petlje Mišeluk i na saobraćajnici od Кameničkog puta do petlje Mišeluk (kod zgrade RTV) saobraćaj će biti obustavljen od subote 25. maja u 6 časova, do nedelje 26. maja u 18 časova.
• Na delu Кameničkog puta od ulice Novosadske do skretanja kod zgrade RTV u smeru ka Petrovaradinu saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci biće preusmeravan na levu sa dvosmernim kretanjem i ograničenjem brzine kretanja na 40 km/h dana – u subotu 25. maja u vremenu od 10 do 18 časova, a u nedelju, 26. maja u vremenu od 9:30 do 17 časova.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments