Foto: Srđan Srđanov

U  nedelju, 25. marta 2018. godine, od 10.45 do 14.00 časova doći do privremene izmene trasa autobusa na gradskim linijama 1, 6, 7a, 7b, 8, 11A, 11B, 12 i 13 zbog održavanja polumaratonske trke.

LINIJE 1 i 8

Autobusi će na Limanu 2 iz Fruškogorske ulice skretati desno u ulicu Narodnog fronta, zatim desno na Bulevar oslobođenja, odakle će skretati desno na Bulevar cara Lazara do Fruškogorske ulice i dalje će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Autobusi će čekati sledeći polazak na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

LINIJE  7a i 7b

Autobusi će umesto Bulevarom patrijaha Pavla saobraćati ulicama Futoški put, Futoška, Cara Dušana, Bulevarom cara Lazara, Balzakovom do Narodnog fronta, u oba smera, odakle će nastavljati redovnom trasom.

LINIJE 6, 11A, 11B i 12

Autobusi neće saobraćati za vreme trajanja polumaratonske trke.

LINIJA 13

Umesto Bulevarom Evrope, autobusi će u smeru Detelinara-Univerzitet saobraćati Futoškom, ulicom Cara Dušana i Bulevarom cara Lazara do Bulevara oslobođenja i dalje redovnom trasom.

Okretanje na Limanu obavljaće se tako što će sa Bulevara cara Lazara desnim skretanjem autobusi ulaziti u Fruškogorsku ulicu, zatim će saobraćati Ulicom Narodnog fronta i Bulevarom oslobođenja do Bulevara cara Lazara, odakle će nastavljati postojećom (redovnom) trasom.

Autobusi će čekati sledeći polazak na stajalištu Narodni front – Fruškogorska.

Na izmenjenim delovima trase linije 1, 8 i 13 koristiće se postojeća stajališta drugih linija.

autor: nsuzivo.rs

 

 

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Www
24/03/2018 23:52

Neka idu na Frusku Goru pa neka trce dva dana ako hoce. Sutra necu moci da mrdnem zbog njih ! Uzeo bih jedan smrk pa ih rasterao da se ja pitam !