Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Janka Čmelika i na raskrsnici ulica Tarasa Ševčenka i Milenka Grčića u Novom Sadu određena je privremena izmena trase autobuskih linija broj 3 i 13. Izmenjen režim saobraćajnih linija važiće od 3. do 5. avgusta.

LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina: Od raskrsnice ulica Kornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo ulicom Kornelija Stankovića do kružnog toka na raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu u ulici Kornelija Stankovića – Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a).

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u ulici Kornelija Stankovića – Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo ulicom Kornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta: Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka na raskrsnici Bulevara Evrope i Kornelija Stankovića, na kružnom toku vrše polukružno okretanje i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope – Bul. vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare: Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u ulici Bulevar Evropa – Bul. vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments