Jedanaesti Novosadski noćni bazar 19. i 20. april na Štrandu

       

Novosadski noćni bazar održaće se po jedanaesti put u petak i subotu, 19. i 20. aprila (u petak od 18 do 24 časa, u subotu od 16 do 24 časa) na novosadskoj plaži Štrand.

Entuzijazmom i željom da se u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudi nesvakidašnja
mogućnost svi zainteresovani  imaju mogućnost da posete bazar. Već dve godine Novosađankama i Novosađanima pruža se mogućnost da se upoznaju sa radom gastronomskim i umetničkim proizvodima proizvođača i izlagača.

“Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept bazara je rad sa
malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju očekujemo još raznovrsniju ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju. Na ovom okupljanju, pored raznovrsne ponude naših izlagača, imaćemo i odličan zabavni program”, poručuju iz Tima Trga preduzetništva i Novosadskog noćnog bazara.

U petak će za dobro raspoloženje ‘sa najboljom žurkom u gradu’ biti zadužen Radio
AS FM, a u subotu Kreativni M kutak i Milaćopezo.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 19. april, u 18 časova na novosadskoj plaži Štrand.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments