Narodna stranka Vuka Jeremića, nezadovoljna tekstovima koje smo objavili o njihovom funkcioneru Predragu Dragojeviću, pohvalila se na svom sajtu da je podnela tužbu protiv našeg portala. U kratkoj objavi, sročenoj u vidu pretnje, Jeremićeva partija najavila je još novih tužbi protiv nas. I to samo zato što je naš portal pisao o sumnjivim detaljima iz biografije njegovih glavnih operativaca u Novom Sadu Predraga Dragojevića i Borislava Novakovića.

Umesto da javnosti predoče dokaze da su informacije do kojih je došao naš portal o pet krivičnih prijava, koje su u periodu od 1994. do 2015. godine podnete protiv Dragojevića, Narodna stranka nam preti sudskim procesom. Tužbu protiv našeg portala objavili su kao glavnu i udarnu vest na stranačkom sajtu. NS uživo se raduje sudskom postupku, jer verujemo da ćemo tamo dobiti odgovore na pitanja koja smo javno postavljali danima unazad, koja se tiču Dragojevićeve prošlosti i informacija o njegovom radnom angažmanu u JKP “Vodovod i kanalizacija” i neobično velikom imovnom stanju.

– Ako su mislili da smo se uplašili pogrešili su. Vidimo se na sudu, pa nek tamo dokažu da li su njihove biografije besprekorne, kako tvrde sa Fejsbuka i stranačkih portala. Nastavićemo sa istraživanjem i objavljivanjem informacija – kaže urednik portala Nikola Bilić.

nsuzivo.rs

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
gubitnicisteee
26/03/2021 22:37

oooo urednice, pozdrav, prodane ste duse

ajmoustajanjee
27/03/2021 00:33

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo spavate li

Srboholik
27/03/2021 01:08

Šta bre oće taj balija više?

Nikola
27/03/2021 09:33

Bravo za NS Uzivo. Samo jako nema odustajanja sada. Ovakvi ljudi su kancer naseg drustva i moraju se preciznom hirurgijom odstranjivati.
Ima ih mnogo, nazalost i svuda. Duboko u drustvu.
Vazno je poceti.
I niste dosadili, kao sto mnogi pisu u komentarima, ovo moze biti dosadno samo deci koja ne razumeju jos uvek sta je zivot a ima ih medju vasim citaocima.
Velika podrska!

Борис
29/03/2021 18:10

Само наставите да раскринкавате те чисте биографије.