JGSP “Novi Sad“ i ove godine organizuje adekvatan prevoz za posetioce “Egzit“ festivala.

S obzirom na očekivani velik priliv gostiju u Novi Sad, uz izmene na redovnim linijama uvode se i vanredne linije od kampa na Štrandu do Petrovaradinske tvrđave:

  • Redovne linije 3 i 9 saobraćaće po važećem redu vožnje i biće pojačavane zglobnim autobusima u skladu sa predviđenim vremenima za odlazak i povratak sa festivala. Na linijama 3 i 9 biće uvedeni od 5. do 8. jula vanredni polasci u 3 i 30 i 4 časova od autobuskog stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most do Detelinare (linija 3) i do Novog naselja (linija 9). Na vanrednim polascima autobusi će od autobuskog stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most saobraćati redovnim trasama kretanja uz korišćenje svih redovnih stajališta.
  • Vanredne linije – kamp Štrand – Trg vladike Nikolaja (oba smera)
    1. Od 4. do 7. jula od kampa na Štrandu do stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most sledećom trasom: Okretnica Štrand – Fruškogorska ulica – Bulevar cara Lazara – Stražilovska ulica – Ulica Žarka Zrenjanina – Bulevar Mihajla Pupina –Varadinski most – Trg vladike Nikolaja. Autobusi na čijim displejevima će biti ispisano „Egzit fest“ polaziće na svakih 40 minuta od 18 do 00 časova (18, 18 i 40, 19 i 20, 20, 20 i 40, 21 i 20, 22, 22 i 40, 23 i 20 i 00 časova), a zaustavljaće se samo na redovnom autobuskom stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (Banovina).
  • Od 5. do 8. jula od stajališta Trg vladike Nikolaja/Varadinski most do kampa sledećom trasom: Trg Vladike Nikolaja – Кej Skojevaca – Varadinski most – Bulevar Mihajla Pupina – Ulica Žarka Zrenjanina – Stražilovska ulica – Bulevar cara Lazara – Fruškogorska ulica – okretnica Štrand). Autobusi na čijim displejevima će biti ispisano „Egzit kamp“ polaziće na svakih 40 minuta od 2 do 6 časova (2, 2 i 40, 3 i 20, 4, 4 i 40, 5 i 20, 6 časova), a zaustavljaće se samo na stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (ispred Skupštine grada).

Osim karte za jednu vožnju, koja se kupuje u autobusu i košta 65 dinara, posetiocima je obezbeđena i mogućnost prevoza uz nedeljnu kartu od 841 dinara za neograničen broj vožnji u gradu. Nedeljna karta može da se kupi na kioscima JGSP “Novi Sad“, u “Egzit“ kampu i na platou ispred Železničke stanice.

Autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments