JGSP: Izmena trasa linija 3, 3a, 9, 9а, 60, 61, 62, 64, 69

       

Zbog zatvaranja Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja manifestacije “Gradić“, od ponoći 24. avgusta do 6 časova 25. avgusta, privremeno se u oba smera menjaju trase linija 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 i 69.

Umesto Beogradske ulice i dela Preradovićeve ulice autobusi na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 saobraćaće Kameničkim putem i Ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastaviti redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase linija, pored postojećih stajališta, u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu koristiće se privremena stajališta Dunavska divizija/Preradovićeva i na Кeju Skojevaca (nakon skretanja sa Кameničkog puta).

Autobusi na liniji 69 u oba smera, umesto Beogradskom, delom Preradovićeve i Ulicom Dunavske divizije, saobraćaće Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije i dalje nastavlja postojećom trasom.

Na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Кeju Skojevaca (nakon skretanja sa Кameničkog puta).

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments