Foto: JGSP

Autobusi na linijama 3, 3a, 9, 9a, 60, 61, 62, 64 i 69 menjaju trase kretanja od 4. do 7. jula u periodu od 17 do 6 časova, a 8. jula do 11 časova.

Zbog zatvaranja za saobraćaj Beogradske ulice u Petrovaradinu za vreme trajanja muzičke manifestacije “Egzit“, saobraćaj će se odvijati na sledeći način:

Linije 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 (oba smera)
Umesto Beogradskom i delom Preradovićeve ulice, autobusi će saobraćati Kameničkim putem i ulicom Dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnom trasom.

Pored postojećih stajališta, na izmenjenom delu trase u smeru iz Novog Sada koristiće se stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište Dunavska divizija/Preradovićeva ulica, te privremeno stajalište na Кeju Skojevaca-nakon skretanja sa Кameničkog puta.

Linija 69 (oba smera)
Umesto Beogradske ulice, dela ulice Preradovića i Dunavske divizije, autobusi će saobraćati Kameničkim putem do ulice Dunavske divizije, odakle će nastavljati redovnom trasom.
Autobusi na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Кeju Skojevaca (nakon skretanja sa Кameničkog puta).

Autor: nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tijana
16/07/2019 14:25

Smanjite polaske 55 I pojacajte polaske 54