U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 1, 5, 8, 11A, 11B i 17 od 10. do 12. oktobra 2020. godine.

Zbog sanacije havarije na vrelovodu u Ulici Jovana Subotića (od Ulice vojvode Bojovića do Кisačke ulice) u Novom Sadu autobusi menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJE BROJ 5 i 5N

Smer Temerinski put: Od raskrsnice ulica Temerinske i Кisačke autobusi saobraćaju desno u Кisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Avijatičarskog naselja:Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, desno u Кisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 11A

Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojović autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Кisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 11B

Od raskrsnice ulicaTemerinske i Кisačke autobusi saobraćaju desno u Кisačku ulicu, levo na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje autobusi na liniji 11b nastavljaju važećom izmenjenom trasom

LINIJE BROJ 1 i 17

Smer ka centru: Od raskrsnice ulica Кisačke i Bulevara kralja Petra I autobusi saobraćaju desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Ulicu braće Jovandić, dalje ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Smer od centra (linija broj 1): Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, desno na Bulevar kralja Petra I, levo u Кisačku ulicu i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 8

Smer sa Novog Naselja: Od raskrsnice Bulevara kralja Petra I Ulice braće Jovandić autobusi saobraćaju desno u Ulicu braće Jovandić, dalje saobraćaju ulicama Žitni trg i Vojvode Bojovića, desno u Ulicu Jovana Subotića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.
Smer sa Štranda: Od raskrsnice ulica Jovana Subotića i Vojvode Bojovića autobusi saobraćaju levo u Ulicu vojvode Bojovića, dalje ulicama Žitni trg i Braće Jovandić do Bulevara kralja Petra I, levo na Bulevar kralja Petra I i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autobusi na linijama broj 1, 5, 8, 11a, 11b i 17 na izmenjenom delu trase koriste redovna stajališta drugih linija.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments