JGSP: Izmena trase linija broj 3 i 13

       
Foto: JGSP "Novi Sad"

U skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 3 i 13.

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovodnog priključka za objekat u ulicama Oblačića Rada, Milenka Grčića, Filipa Filipovića i Starine Novaka od 01. jula do 23. avgusta autobusi menjaju trasu kretanja na sledeći način:

LINIJA BROJ 3

Smer iz Petrovaradina

Od raskrsnice ulica Кornelija Stankovića i Milenka Grčića autobusi saobraćaju pravo Ulicom Кornelija Stankovića do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Кornelija Stankovića, na kružnom toku polukružno okreću i izdržaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu u Ulici Кornelija Stankovića/Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a).

Smer sa Detelinare

Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Кornelija Stankovića/Bulevar Evropa (stajalište linije broj 7a), saobraćaju pravo Ulicom Кornelija Stankovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 13

Smer sa Univerziteta

Autobusi saobraćaju Bulevarom Evrope do kružnog toka u raskrsnici Bulevara Evrope i Ulice Кornelija Stankovića, na kružnom toku polukružno okreću i izdržavaju vreme do narednog polaska na autobuskom stajalištu na Bulevaru Evrope/Bulevaru vojvode Stepe.

Smer sa Detelinare

Autobusi kao polazno stajalište koriste stajalište u Ulici Bulevar Evropa/Bulevar vojvode Stepe, saobraćaju pravo Bulevarom Evrope i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments