Fotografija: Ilustracija/Pixabay.com
Od četvrtka, 21. jula počinje podela kanti građanima. Ovo je druga podela kanti za individualna domaćinstva od početka godine, a očekuje se sukcesivna isporuka i u narednom periodu.

Kako stoji u saopštenju JKP “Čistoća”, podela kanti za individualna domaćinstva biće obavljana u periodu od 8 do 14 časova, a ponedeljkom od 8 do 17 sati, u prostorijama preduzeća, Sentandrejski put 3.

– Pozivamo građane da, ukoliko imaju potrebu da zamene oštećenu kantu, isto učine u navedenim terminima. Za zamenu je potrebno poneti staru (oštećenu) kantu, ličnu kartu i poslednji plaćen račun objedinjene naplate – poručuju iz JKP “Čistoća”.

nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Tea
22/07/2022 09:54

Polomili su nam kante a ja sad moram staru da im donesem a nemam kako.Sta treba u autobus sa starom kantom?

S.Kamenica
26/07/2022 12:46
Reply to  Tea

Ne morate se truditi posto kanti nema. Mi smo u petak ujutru bili i rekli su nam da je prethodni dan izbila tuca i da je policija reagivala. Dali su nam broj da pozovemo ove nedelje, medjutim dobili smo informaciju da su samo dva dana deljenje( sto nije tacno, ako je deljeno onda ie to bio slucaj samo prvi dan) i da ih vise nema. Ako ste vec dali objavu u javnost da se kante dele i dali termine zasto niste javnost obavestili o pravoj situacij, da kanti vise nema jer ljudi potegu put i donose stare kante da bi… Učitaj još »