Foto: jkpput.rs

Ekipe JKP “Put” počele su s prvim danima jula da rade na različitim mesta u Novom Sadu i prigradskim naseljima.

Zaposleni u Sektoru održavanja vraćaju raskopane površine u prvobitno stanje u ulicama Vojvođanskoj, Alekse Šantića, Vladimira Nikolića, Milana Simovića, Lovćenskoj, Dragiše Brašovana, Ravaničkoj, Resavskoj, Fruškogorskoj, Drage Spasić, na Bulevaru oslobođenja, u Turgenjevljevoj, Marodićevoj i na Futoškom putu kod brojeva 18 i 28.

Asfaltira se od 2. jula u Kisačkoj 55, dok je na Alibegovcu u toku popravka betonskog kolovoza.

U Futogu, Bukovcu, na atarskim putevima u Provalijama i Kameničkim širinama ekipe Održavanja popravljaju tucaničke kolovoze. Bankine se uređeuju u Begeču u ulicama Kralja Petra Prvog, Svetozara Markovića, Braće Ćeran i Zmaj Jovinoj. U istom mestu popravka kolovoza asfaltom u toku je u ulicama Toze Markovića i Zdravka Čelara, dok se Prvomajska ulica priprema za ugradnju asfalta.

Odeljenje signalizacije, uz redovno održavanje, angažovano je na postavljanju vertikalne signalizacije u ulicama 1300 Kaplara i Miloša Crnjanskog, kao i kod OŠ “Vasa Stajić”, dok privremenu signalizaciju postavlja u Prvomajskoj ulici u Futogu. U Ulici Mileve Marić u toku je obeležavanje i farbanje uzdužnih i poprečnih oznaka.

Što se svetleće signalizacije tiče, osim jutarnjih obilazaka semafora i tekućeg održavanja, na Bulevaru oslobođenja i ulici Kralja Petra Prvog otklanjaju se kratki spojevi na instalaciji po stubovima uzrokovanih ožičenjem i ugradnjom taster-prekidača za slepe i slabovide.

 

Izvor: Dnevnik

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments