Foto: JKP Tržnica

-JKP “Tržnica” Novi Sad je savremeno organizovano preduzeće koje upravlja novosadskim pijacama i zaista se trudimo da stvorimo uslove za redovno, kvalitetno i raznovrsno snabdevanje građana svežim životnim namirnicama i robom široke potrošnje. Imamo oko 190 zaposlenih organizovanih u pet sektora i brinemo se o osam novosadskih pijaca i pijacama u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici. Po standardima poslovanja, svakako smo jedna od najrazvijenijih pijačnih uprava u Republici Srbiji- rekao je Uroš Lončar, VD direktora JKP “Tržnica” Novi Sad.

Ovom prilikom Lončar je dodelio zahvalnice i nagrade zaposlenima koji obeležavaju 10, 20 i 40 godina rada.

Foto: JKP Tržnica

Mira Radenković, članica Gradskog veća za zaštitu životne sredine, posetila je Limansku pijacu sa Lončarom i iskoristila priliku da podigne svest građana o ekologiji, te je podelila biorazgradive kese zakupcima i posetiocima.

-Ono što je izuzetno važno jeste da na ovaj način pomognemo zakupcima da se prilagode jednoj odluci koja je, može se reći, u jednom svom delu i restriktivna, ali je svakako izuzetno važna, jer na taj način pomažemo višem stepenu zaštite životne sredine i tome da i građani Novog Sada naviknu da ne treba više da koriste plastične kese i drugu plastiku, koja već uveliko postaje retrogradna pojava, i da počnu da koriste materijale pogodne za životnu sredinu- naglasila je Radenković.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments