Još danas je moguća prijava za besplatnu radionicu ’’Pravo JA Vs. Facebook JA’’,  koja će se održati u ponedeljak, 12. marta u Omladinskom klubu OPENS (Bulevar despota Stefana 5). Glavna tema ove radionice je pojam o sebi, odnosno self koncept.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da se zbog ograničenog broja mesta prijave što pre u toku dana.  Radionica je predviđena za mlade do 35 godina. Zbog ograničenog mesta potrebno je obavezno poslati prijavu na mail [email protected] koja će sadržati ime, prezime, godište, zanimanje i kontakt telefon.

Prema rečima organizatora, radionica ima za cilj da otvori niz bitnih, a  naizgled jednostavnih pitanja koja su u vezi sa dilemama ko smo to mi, a ko su i kakvi su drugi.

‘’Kako uopšte živimo život kada nam  je teško da i sebe definišemo? Kako uopšte realno proceniti sebe i zašto je to jako važno? To je glavno pitanje i glavna dilema koju ćemo otvoriti, oko kojih ćemo zajedno i interaktivno diskutovati i pokušati da damo odgovore’’, navodi se u pozivu organizatora.

Voditelj radionice je Filip Đorđević, diplomirani psiholog, psihološki savetnik, psihoterapeut transakcione analize (u edukaciji), osnivač Psihološkog savetovališta „Đorđević“ u Novom Sadu. Radi sa klijentima psihološko savetovanje i psihoterapiju od 2013. godine u nekoliko savetovališta u Novom Sadu i Beogradu. Oktobra 2017. otvorio je svoje psihološko savetovalište u kojem radi u saradnji sa još nekoliko kolega.

autor: nsuzivo.rs

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments