Jubilarna PDP konferencija od 11. do 14. oktobra

       

Istaknuti predstavnici svetske dizajn scene Patrick Thomas grafički umetnik i dizajner iz Berlina i Mitch Paone osnivač i kreativni direktor DIA Studija iz Njujorka biće deo ovogodišnje jubilarne 10. PDP konferencije koja će u Novom Sadu biti održana od 11. do 14. oktobra.

Zainteresovani će imati priliku da prisustvuju predavanjima i pogledaju izložbe Spassky Fischer-a iz Pariza, Miloša Rakojvića Sholim-a iz Beograda i Constantin-a Demnera iz Studio Elastika iz Beča i drugih autora iz Velike Britanije, Holandije, Bosne i Hercegovine.

PDP (Print, Design, Photography) je konferencija kreativnih medija koja već deset godina okuplja dizajnere, fotografe i druge vizuelne stvaraoce sa ciljem da putem predavanja, radionica i izložbi edukuje publiku u oblastima kreativnih medija, kao i da putem konkursa promoviše rad studenata i mladih autora.

PDP konferencija se organizuje uz podršku Ministarstva omladine i sporta, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, Gradske uprave za sport i omladinu Novi Sad, Departmana za grafičko inžinjerstvo i dizajn GRID Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, OPENS 2019 – saveza udruženja Omladinske Prestonice Evrope Novi Sad i Fondacije Novi Sad 2021-Evropska prestonica kulture.

Za sve dodatne informacije i zakazivanje gostovanja možete pisati na e-mail adresu [email protected] ili pozvati 063/108-2208.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments