Tradicionalna manifestacija posvećena deci Novosadske dečije Zimzarije, ove godine održaće se u onlajn formatu od srede. Tokom trajanja jubilarnih desetih Zimzarije biće prikazano 15 sati kvalitetnog programa za decu i mlađe tinejdžere. Novosadske dečije Zimzarije će trajati sve do 31. decembra, dok će radionice i deo programa deca moći da prate do kraja raspusta na Jutjub kanalu Dečijeg kulturnog centra Novi Sad.

Zimzarije će i ove godine uvesti decu u muzejske, galerijske i ostale “virtuelne” prostore njima namenje u kojima će upoznati značajna umetnička dela, ličnosti iz prošlosti, pogledati predstave, performanse, učestvovati u kreativnim radionicama, slušati mini koncert i družiti se sa rokerima sa naših i ex-yu prostora koji će im pričati priče za laku noć.

Kraj jubilarnih Zimzarija od 28. decembra obeležiće Novogodišnji dečiji kulturni karavan koji će se tematski odrediti prema proslavi predstojećih praznika. Kako deca nisu bila ove godine u prilici da prave novogodišnju dekoraciju u školama i vrtićima, organizatori su se  potrudili da im daju korisne ideje i savete i da im upriliče ugodan novogodišnji štimung.

Kompletan program ovogodišnje onlajn manifestacije naćiće se na sajtu dečijeg kultunog centra Novi Sad www.dkcns.rs ili na zvaničnoj Facebook stranici DKCNS Dečijeg kulturnog centra.

Novosadske dečije Zimzarije organizuje Dečiji kulturni centar Novi Sad uz podršku Uprave za kulturu Grada Novog Sada.

Nsuzivo.rs

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Čovek iz šahta
21/12/2020 10:17

Gde se tačno održava?