Mapio.net
JVP Vode Vojvodine oglasilo je prikupljanje pisanih ponuda za zakup vodnog zemljišta u javnoj svojini na teritoriji Vojvodine u svrhu vađenja rečnog nanosa.
Kako se navodi u oglasnoj dokumentaciji, vodno zemljište nalazi se na lokacijama reka Dunava i Save, na teritorijama opština Sombor, Apatin, Odžaci, Novi Sad, Sremski Karlovci, Kovin, Bela Crkva i Šid, piše portal ekapija.
Početna visina zakupnine po kojoj se vodno zemljište daje u zakup za boravak plovnog objekta za vađenje rečnog nanosa je 14 din po m2.
Uslovi koje svako zainteresovano pravno lice mora ispunjavati u postupku prikupljanja pisane ponude za zakup vodnog zemljišta su: da je registrovan kod nadležnog organa, odnosno upisan u odgovarajući registar, kao i da poseduje važeću i odgovarajuću licencu za vađenje rečnih nanosa, dok je treći uslov za učešće da je izmirio sve obaveze na ime naknada za vode.
Rok za podnošenje ponuda je 29. jun u 11 sati.
Više detalja o tenderskoj dokumentaciji možete videti OVDE.
ekapija.rs/nsuzivo.rs
1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Soko ???
16/06/2022 07:55

Treba proveriti dali je dozvoljeno sa obradivog zemljišta vršiti eksploataciju peska.To se upravo dešava u Kaću iza firme Atlantik i iza te parcele na još jednoj do pruge.