Foto: Kafeterija

Početak dana mnogima je nezamisliv bez omiljene šoljice kafe, a zatim i kvalitetno odabranog obroka koji je tu da nam napuni baterije i pripremi nas za sve napore i obaveze koje nam predstoje. Upravo zato, Kafeterija misli na sve vas, i u svojoj ponudi predstavlja DORUČAK + KAFA GRATIS akciju, gde vas uz svaki jutarnji obrok časti kafom određene vrste.

Ukoliko pak svoj radni dan ne možete zamisliti bez dobre kafe, kao ni kvalitetnog doručka ili ručka, idealan način za užitak u Kafeterija ukusima je dostava uz Wolt mobilnu aplikaciju uz pomoć koje na željenu adresu možete poručiti bilo koji proizvod svakog dana od 8 do 22 časa.

Na prepodnevnom, kao i popodnevnom meniju Kafeterije nalaze se najrazličitiji obroci namenjeni svima koji vode računa o izbalansiranoj ishrani, poput ovsenih kaša, domaće granole ili čia pudinga, dok one sa istančanim ukusom očekuju i slasni klub sendviči, paste ili burgeri koje u narednom periodu, od 13 do 22 časa na Wolt aplikaciji možete poručiti po čak 15% jefitinijoj ceni.

Pronađi svoju kombinaciju ukusa među 12 različitih vrsta kafe, kao i više od 10 vrsta najrazličitijih obroka u ulici Kralja Aleksandra 2, kao i putem Wolt mobilne aplikacije.

Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments