Претрага
Претрага
Close this search box.

“KO JE NAVIKAO DA KRADE I VARA, NE UME DRUGAČIJE” Vučinić raskrinkala klevete: Borci za fer i poštene izbore uhvaćeni kako varaju

Foto: Privatna arhiva

Dina Vučinić, članica Izvršnog odbora SNS, istakla je da opozicija ne može da se vadi da je SNS uzurpirala sve notare, jer je 27. aprila, dan nakon raspisivanja izbora, za nekoliko sati prikupila potpise i predala listu. Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

-Ko je navikao da radi nezakonito, da vara i krade, ne ume drugačije. Opozicija od poraza na decembarskim izborima vodi kampanju protiv SNS-a o navodnim fantomskim biračima, iako je celoj Srbiji bilo je jasno da je to bio samo bedni alibi za pretrpljeni poraz, a onda je koalicija „Udruženi novosadski diletanti“, koju čine novi i stari DSS, četnici, partizani, anarholiberali, komunisti, nacionalisti, uhvaćena kako vara prilikom predaje izborne liste u Novom Sadu. Mudar je srpski narod koji kaže “Povika na vuka, a lisica meso jede”, a još je istinitija mudrost da su „u laži kratke noge“. I umesto da upute izvinjenje građanima Novog Sada i celokupnoj javnosti Srbije, oni svoj bedni pokušaj prevare pokušavaju da prikriju besmislenim lažima da im je lista vraćena na doradu iz straha Srpske napredne stranke, od njihove snage i moći. Kakva i kolika laž je u pitanju svedoči činjenica da su lokalni izbori raspisani 26. aprila, ali da 17 dana nije bilo dovoljno da „Udruženi novosadski diletanti“, koji ukupljaju 12 stranaka i pokreta, prikupe i predaju validnu dokumentaciju. I nemojte da se vadite da je Srpska napredna stranka uzurpirala sve notare. SNS je 27. aprila, dan nakon raspisivanja izbora, za nekoliko sati prikupila potpise i predala listu. Dakle punih 16 dana svi notari i sve vreme ovog svata vam je bilo na raspolaganju. Uzalud! Vama ni 14 godina nije dovoljno da shvatite da politika nije za prevarante već za ozbiljne ljude. Vi ste navikli da se vama veruje na reč, jer ste vi „proevropske demokratske snage“ i sad ste šokirani, kad ste uvaćeni u traljavim šibicarskim trikovima.
Navika je druga priroda. Vi ste tokom 12-godišnje vladavine navikli da varate. U vaše vreme birački spisak je uvećan za 260.000 birača, iako je u isto vreme Srbija izgubila 460.000 stanovnika. Ta čarolija je mogla da padne na um i pođe za rukom samo vama i nikome nikada više. Ako uspete da ispravite netačne podatke u skladu sa zakonima koji su menjani u vaše vreme i ponovo, na vaš zahtev dopunjavani uoči ovih izbora, vidimo se 2. juna u još jednom vašem katastrofalnom porazu, i još jednom ubedivom trijumfu Srpske napredne stranke i Novosađana. Na izborima ne pobeđuje onaj ko bolje laže i vara, nego onaj ko govori istinu i za koga glasaju građani.

nsuzivo.rs

Tagovi:

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Gost
SNS Uzivo
12.05.2024 15:39

Pa jeste pasivirate adresu bilo kome sa liste i lista pada, kako smo mi kao narod stigli dovde da nam ovakav šljam vodi drzavu, misim sta nije u redu sa nama? 🙂

Last edited 18 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
M
12.05.2024 16:39
Odgovori  SNS Uzivo

А што би вам па ко пасивизирао адресу када сте сви “новосађани” од препотопског доба…хахаха…

Gost
SNS Uzivo
12.05.2024 17:42
Odgovori  M

Bojim se da je vasa glupost prelazna, ne smem vise da odgovaram preci ce na mene…

Last edited 18 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
lola
12.05.2024 20:27

koja kalastura…

Gost
SNS Uzivo
13.05.2024 08:45
Odgovori  lola

Ma jok cini vam se… 🙂

Last edited 17 Dana Ranije by SNS Uzivo
Gost
Marko
13.05.2024 07:24

Da li mi neko iz SNSa moze reći kada dajete pare za izbore? Hocete opet ići od kuće do kuće ili moram do mesne zajednice kao prošli put?

Gost
SNS Uzivo
13.05.2024 09:14
Odgovori  Marko

Nece valda biti samo dve iljade za glas, da nas kupe kao na stocnoj pijaci u Čipuljiću… 🙂

Last edited 17 Dana Ranije by SNS Uzivo

Povezane vesti