Velike gužve stvaraju se u nekim ulicama zbog zatvaranja Klisanskog mosta, pogledajte koje ulice treba izbegavati.

Izbegavajte Partizansku i Šajkašku

Partizansku ulicu treba izbegavati, jer se zbog zatvaranja Klisanskog mosta kroz ovu ulicu, u kojoj je saobraćaj i inače gust, kreće veći broj vozila, pa se stvaraju “čepovi”.

Gužve su u oba smera, pa je, ukoliko se nađete u koloni, potrebno dosta stpljenja. Nikako nemojte kršiti pravila i okretati se preko ostrva, jer time ugrožavate druge učesnike, i stavarate potencijano još veću gužvu.

Šajkaška ulica nije predviđena za veliki broj vozila, ali ljudi izbegavajući Partizansku, često “okrenu” kroz ovu ulicu i naprave velike gužve. Zbog toga, važi privremena zabrana skretanja iz Šajkaške na Temerinski most.

Bulevar Evrope

Na Bulevaru Evrope takođe se stvaraju velike gužve, a tome je doprinelo i otvaranje Lidl-a, pa se juče na mostu preko kanala na ovom Bulevaru, čekalo i do sat vremena. Gužve su i kod Majevice, ali i na Rumenačkom putu.

Ostale ulice

Kritično je i u Kornelija Stankovića, na Bulevaru Vojvode Stepe, kao i na Zrenjaniskom putu, ali i u Temerinskoj, na Temerinskom putu i u Venizelosovoj. Do gužvi može doći i u Primorskoj ulici na Klisi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments