Komšijski rotvajler izujedao troje dece u Sremskim Karlovcima

       

U Sremskim Karlovcima danas je povređeno troje dece kada ih je rotvajler iz komšijske kuće napao i izujedao, a najteže povrede zadobio je dečak star 16 godina.

Šesnaestogodišnjaku pas je otkinuo deo mesa sa tela veličine šake, a drugo dvoje dece od 13 i 11 godina zadobili su lakše povrede.

Reč je o psu koji je iz dvorišta porodične kuće u Balkanskoj ulici izašao na ulicu gde je napao komšijsku decu, koja su potom pobegla u kuću.
Trenutno su na terenu ekipe hitne pomoći i policije, javlja reporter Tanjuga.

Policija je odmah izašla na teren, dok ekipa hitne pomoći koja je takođe brzo stigla, nije smela da uđe u dvorište jer je pas i dalje slobodno šetao.

Policajka iz patrole uspela je da uđe kroz prozor kuće u sobu u kojoj su deca pobegla i dečaku sa povređenom rukom ukazala pomoć.

Nakon sat vremena, lekari Hitne pomoći uspeli su da uđu unutra i izvedu decu radi daljeg ukazivanja medicinske pomoći.

U Sremskim Karlovcima ne postoji služba koja bi mogla da dođe i i pobrine se za psa, a iz Zoohigijene u Novom Sadu rekli su da opština nije pod njihovom ingerencijom, pa ne mogu da intervenišu.

Očekuje se dolazak ekipe za uviđaj, a policija će protiv vlasnika psa podneti krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti po bezbednost, rečeno je Tanjugu.

Izvor: Tanjug

5 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Aleksandar
19/04/2019 14:38

Cuj nisu smeli da udju. Metak u celo a gazdi 10god robije! Tacka.

Normalan građanin
20/04/2019 10:34
Reply to  Aleksandar

Sobzirom na vaše psihopatske tendencije ka životinjama i manjak interesa za celu priču i kompletnu istinu o događajima, ako već nećete tražiti profesionalnu pomoć makar nemojte glasati više. Dovoljno je vaših manijaka bilo na vlasti.

Milojko
19/04/2019 16:19

Gazda je kriv u potpunosti.
Psa treba oduzeti i dati nekome da bude voljen.

Živeo AV!

Nikola
20/04/2019 10:10

Što volim ovaj način izveštavanja koji stvori priču gde fali kontekst. Gde je komentar komisija i vlasnika vezano za opšte ponašanje psa? Gde je momenat da je neko pitao decu šta su radila i da li su provocirali psa na bilo koji način? Bravo piscu članka koji nepristrasno izvestava nepotpune informacije. Sa ovim falicnim izveštajem dobijemo samo sliku kako je pas napao decu i implikacija da je pas glavni krivac.

Komsiluk
22/04/2019 16:36

Budite svesni da su ista ta “deca” pre samo par meseci vezali bespomoćnog čoveka za drvo iz igre i ostavili ga da umre tu. Prepostavimo tek sta su radili tom psu…