Konkurs za projekat “Novi Sad za mlade”

       
Foto: Tons

Konkurs “Novi Sad za mlade” na koji mogu da se prijave svi zainteresovani sa svojim idejama šta bi trebalo da se nađe u turističkoj ponudi za mlade Grada Novog Sada otvoren je do 2. jula.

Ovaj projekat čiji cilj jeste razvoj turističke ponude za mlade i brendiranje Novog Sada kao grada mladih trajaće tri godine kroz realizaciju programa OPENS 2019 i u partnerstvu sa Turističkom organizacijom Grada Novog Sada

Cilj projekta je da se kreiranje ponuda omladinskog turizma Grada Novog Sada i brendiranje kao omladinska destinacija pod sloganom „Novi Sad – grad mladih”.

Pored toga, važan cilj projekta “Novi Sad za mlade” jeste i umrežavanje subjekata turističke privrede koji u svojoj ponudi imaju sadržaje atraktivne mladima, ali i unapređenje kapaciteta udruženja mladih i udruženja za mlade koji se bave omladinskim turizmom.

Kao rezultat umreženosti će biti kreiran paket turističkih proizvoda pod zajedničkim nazivom “Novi Sad za mlade”, nakon čega sledi i izrada specijalizovane mape za mlade i brojne promotivne aktivnosti.

Više informacija o konkursu možete pronaći na OVOM LINKU.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments