Informacioni centar Evropske unije i Otvorena komunikacija raspisali su konkurs za petu generaciju polaznika Evropske škole debate.

Konkurs je namenjen srednjoškolcima i studentima, koji se mogu prijaviti do 14. oktobra isključivo putem online formulara koji se nalazi na OVOM LINKU.

Tročlani žiri sastavljen od debatnih trenera odlučivaće o kandidatima koji će biti izabrani da učestvuju na Evropskoj školi debate na osnovu odgovora iz upitnika.

Prilikom popunjavanja upitnika važno je popuniti sva polja i u odgovorima pokazati svoju motivaciju za učešće. Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

Izabrani kandidati će od kraja oktobra do decembra 2018. godine pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji, javnom nastupu i Evropskoj uniji.

Tri grupe polaznika, u Beogradu, Nišu i Novom Sadu pohađaće ukupno 5 radionica, subotom od 12 do 15 časova, a predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji i inostranstvu.

Troškovi putovanja za đake i studente iz drugih gradova biće pokriveni.

Ukoliko želite dodatne informacije pišite na: [email protected] ili pozovite na 011/4045-400.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments