Za sve sportiste, bez obzira na pol, na životnu dob, mlade i starije, juniore i seniore, bilo da su profesionalci ili amateri, za sve koji su se ikada dotakli ili koji bi tek želeli da krenu u sporstke vode, da krenu ka dobrom raspoloženju, da se doteraju do leta i da dokažu sebi da mogu, da se spreme na neki važan događaj u životu, u samom centru Novg Sada nalazi se prodavnica Lancast Sport-a koja u ponudi ima baš to što tražite.

Da bi se u potpunosti opremili za gore napisano, u Lancastu imaju prave stvari za Vas. Od sportskih rekvizita, preko obuće pa do sportske opreme, do kapa i rukavica naći će svako nešto za sebe. Zato ih možete posetiti na adresi Pavla Papa 8.

Lancast Sport je poslovna jedinica firme Borši Trade DOO i posluje od 2014 godine. U početku većinu prodaje činile su patike, uglavnom sportske, kopačke, patike za veštačku travu, indoor patike, ali i ostala sportska obuća.

View this post on Instagram

Mat Star 400053 – 2.650 din Dostupne veličine: 41 – 26 cm, 42 – 27 cm, 43 – 27,5 cm, 44 – 28 cm, 45 – 29 cm Celokupnu našu ponudu možete pogledati na: www.lancast.rs Tu možete videti sve naše proizvode i svim trenutno dostupnim veličinama. Ukoliko želite da poručite kontaktirajte nas u inbox ili na tel.: 060/504-5440 ili 021/3823385 > Mat Star patike > Gornji deo je izrađen od veštačkih materijala > Gumeni đon je lepljen Isporučuju se u originalnom pakovanju sa sertifikatom orginalnosti, fiskalnim računom sa kojim se uvažava garancija. Isporuku vrši City Ekspress kurirska služba (218 din). Za porudžbine iznad 5.000 dinara dostava je besplatna.

A post shared by Lancast Sport Srbija (@lancastsportsrbija) on

Kako se pokazala potražnja i za drugom sportskom opremom, asortiman je proširen,  danas su u ponudi sportska odeća, sportski rekviziti i oprema. O kvalietu svedoči i broj pratilaca na društvenim mrežama i sponorisanje odabranih sportista koji nižu uspehe.

Celu ponudu pogledajte na NJIHOVOM SAJTU

Autor: nsuzivo.rs
Promo tekst

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments