Đorđević, kao i njegov kum, već godinama bezuspešno pokušava da izgradi uspešnu političku karijeru

Kum Dragana Đilasa, Mlađan Đorđević, ponovo je napao predsednika Srbije Aleksandra Vučića izvođenjem ne baš kreativnog perfomansa u Republičkoj izbornoj komisiji. On je prethodno najvaio da će u RIK doneti potpise podške njegovoj kandidaturi za predsednika Srbije, ali je umesto toga doneo prazne kutije i nalepnice sa Vučićevim likom.

Prema Đorđevićevim rečima, taj postupak bi trebalo da ukaže na „besmislenost“ predstojećih izbora, raspisanih za 3. april. Ovaj potez, međutim, pokazuje nešto sasvim drugo: kum Dragana Đilasa i njegov kombi-pokret ne samo da ne mogu da ostvare značajne rezultate na izborima, nego nisu u stanju ni da prikupe potpise da bi na njima uopšte učestvovali.

Zato Đorđeviću jedino preostaje da bezuspešno pokušava da bude duhovit kako bi se za njega čulo i da se žali na „neregularnost“ izbora koji još nisu ni održani.

Ko je Mlađan Đorđević?

S obzirom da šira javnost nije čula za Mlađana Đorđevića, građani Srbije zaslužuju da znaju ko je Đilasov kum koji se u prethodnom periodu isticao po vređanju predsednika naše zemlje i njegove porodice.

Alo.rs/nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments