Manifestacija Ledena šuma će ovog vikenda od 18. do 20. januara, u Dunavskom parku, uz muzičko-zabavni program i tradicionalni vatromet, obeležiti i kraj svog održavanja u zimskoj sezoni 2018/2019.

Poslednjeg vikenda, posetioci će u Ledenoj šumi moći da uživaju uz raznovrsne besplatne programske sadržaje a klizači će imati priliku da poslednji put ove sezone kližu na najlepšem otvorenom klizalištu u regionu i praznično dekorisanom ambijentu Dunavskog parka.

U subotu, 19. januara, od 11 časova posetioce će zabavljati Haos animatori a od 17 časova će na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiti i pozorišna trupa Vragolani sa dečijom predstavom “Vreme tačno u nevreme“.

U nedelju, 20. januara, sastav Haos animatora će se oprostiti sa najmlađom publikom svojim nastupom od 11 časova a u večernjim satima, programom je predviđena i žurka zatvaranja Ledene šume koja će početi od 19 časova nastupom novosadskog Ambrozija benda.

Tačno u 20 časova će velikim vatrometom biti obeleženo i zatvaranje ovogodišnje manifestacije Ledena šuma a u poslednjoj smeni klizanja ove sezone, od 21 časova, najavljeno je i disko klizanje uz najbolje hitove 70-tih i 80-tih godina.

Autor. nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments