Letnji maskenbal Gradske biblioteke u Novom Sadu

       

Osamnaesti letnji maskenbal za decu Gradske biblioteke u Novom Sadu, u organizaciji Dečjeg odeljenja, tradicionalna je manifestacija, započeta 2002. godine, a organizuje se poslednjeg petka u avgustu.

Naziv ovogodišnjeg programa je “Srećno nam punoletstvo maskenbala”.

Velika rođendanska žurka održaće se 30. avgusta, od 18 do 20 časova, ispred Biblioteke (ugao Dunavske i Gimnazijske ulice).

Pozvana su sva deca iz grada i okoline, a posebno ona koji su uz maskenbal odrastala, da dođu maskirana u omiljene likove iz knjiga i slikovnica.

Učešće je za svu decu slobodno, a prethodno prijavljivanje nije potrebno.

Ovogodišnji maskenbal je humanitarnog karaktera. Pozvani su svi da, ukoliko žele, svojevrsni “rođendanski poklon” za proslavu osamnaestog maskenbala bude neka od slikovnica ili knjiga koju biste želeli da poklonite, a svi prikupljeni naslovi biće poklonjeni biblioteci Dečjeg sela u Sremskoj Кamenici ili nekoj manjoj biblioteci.

Program čine nastupi brojnih animatora koji su se družili s nama proteklih godina: Željko Veseljko i Tandža Narandža, Slavica i njen tim animatora, Olja Zolja, Haos animatori, Bane Rosić i njegova “leteća gitara”, Studio “Do-re-mi”, koji izvodi himnu Dečjeg odeljenja, i mnogi drugi.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments