Letnji program za kreativne roditelje na Štrandu

       

Američki kutak Novi Sad će i ove godine, od 06. do 31. avgusta, otvoriti vrata svoje kreativne biblioteke najmlađim posetiocima na Štrandu.

Kao i ​prethodnih godina kod​ veštačke​ stene​ za penjanje​ na Špicu u periodu od 17 do 20 časova radnim danima i vikendom od 10 do 20 časova posetioci Štranda moći će da pronađu najzanimljivije naslove knjiga, časopisa i stripova na engleskom jeziku. Program za decu i mlade koji je oduvek bio najpopularniji, ove godine sprovešće se kroz program pod nazivom “Roditelji učitelji”.

Ideja ovog programa jeste da se svim kretivnim i maštovitim roditeljima koji su vešti u crtanju, pravljenju, učenju jezika, vežbanju, pevanju i sl. omogući da svoje veštine prenesu i na drugu decu predlaganjem svog programa u okviru kreativne biblioteke.

Konkurs je otvoren do petka, 27. jula, a svi zainteresovani roditelji biće pozvani na sastanak.

Sve što je potrebno je da se ispuni ​online ​formular na sajtu www.americancorners.rs, a organizatori će vas pozvati na sastanak. Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem mail-a [email protected] ili telefona 021/472-2840.

 

Autor: nsuzivo.rs

Komentari: