Maloletnici uhvaćeni posle razbojničke krađe u Dunavskom parku

       

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhvatili su dvojicu sedamnaestogodišnjaka, neposredno pošto su, kako se sumnja, učinili krivično delo razbojnička krađa.

Sumnja se da su, sinoć, u Dunavskom parku, sa bicikla otrgli Novosađanki torbu sa novcem i dokumentima.

Čuvši kako žena doziva pomoć, mladić iz Novog Sada je potrčao za njima, ali je jedan od osumnjičenih, kako se sumnja, zapretio da će ga fizički napasti.

Policija je, ubrzo, uhvatila osumnjičene i pronašla torbu, bačenu u parku.
Protiv maloletnika biće podneta krivična prijava, u redovnom postupku.

Autor: nsuzivo.rs

5
Komentari:

1 Komentara
4 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
4 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
VitezKoja

Takodje sinoć pored pozorišta se odigrala slična situacija, samo je žrtva bio muškarac koji je dozivao policiju, dok je njih 7, 8 stajalo kod semafora, a 1 regulisao saobraćaj… ne kažem da ne rade svoj posao, ali ne bi ništa škodilo kad bi se malo prošetali i videli šta se dešava po centru, čisto zbog sigurnosti gradjana i da se mala bagra umiri..

Vuk iz tame

Garant dodjisi

Boris

To sve dodjosi nam narusavaju grf

Didjosi e da ni nam se njih resiti da ostanemo mi garise

Stromboli

Dodjosi? A ne navijaci vose i slicnih klubova naucili na divljacko ponasanje od autohtonih roditelja novosadjana ?. Ne serite.. Bolje malo pogledajte kakvo je vase dete a i okruzenje . a malo pogledajte i sta gleda u slobodno vreme, da li je to baka prase ili neki slican imbecil ili mozda pak rijaliti , pa cete shvatiti u cemu lezi stvaranje sve gore i gore omladine. Novosadjanin starosedelac