Maloletnik se upucao u glavu na Novom naselju

       

Jutros oko 1 čas i 30 minuta iza ponoći, došlo je do incidenta u Ulici Kaće Dejanović na Novom naselju, kada je maloletnik star 17 godina sebi naneo povredu vatrenim oružjem u predelu glave.

Prema nezvaničnim informacijama, sve se dogodilo u prolazu jedne zgrade, a postoje indicije da se mladić nehotice upucao i da nije reč o pokušaju samoubistva.

U hitnoj pomoći rečeno nam je da je njihova ekipa intervenisala oko 1 sat i 45 minuta, te da je momak prevezen u Dečju bolnicu, bez svesti. Zdravstveno stanje ranjenog momka za sada nije poznato.

Autor: nsuzivo.rs

12
Komentari:

2 Komentara
10 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
10 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
Nnnnnn

Hitna je dosla nakon sat vremena,sramota

rac q

lol nakon 15 minuta je dosla¿

Bojan

Posle 15 minuta je dosla hitna

Beograd

Ne lupaj života ti ako se ne razumeš u funkcionisanje nekih službi, hitna pomoć ne može izaći na teren dok se ne prijavi slučaj. Za ovako nešto karakteriše se kao crveni poziv na koji se izlazi u roku od 5 min. Pitanje je kada je za isti slučaj prijavljeno.

Marko

Koliko ja vidim za 15 min su dosli…
Ako se incidemt desio u 1h i 30min a hitna je intervenisala oko 1h i 45min 🙂

Aleksa

Glupanderi se istripuju da su gagnsteri i mafijaši sa 15 godina, žao mi što nema više ovakvih da sami sebi presude retardi 🙂

kunglao

ti si druze retard

kunglao

kako nemas ni malo stida stoko

Lanmi

zelim ti da dozivis da se tvoje dete upuca

Nnnnn

Trebao bi tebi neko da presudi,kad mozes da pricas,retarde

Nnnnnnn

Druze, lepo te molim da se ovaj komentar izbrise

Nnnnn

A sto je retard? Sto da obrise komentar? Jeste vi oboleli? Balavac od 17 godina nosa pistolj sa sobom tripuje neki kriminal, verovatno se kurcio cesao glavu sa pistoljem i opalio. Taj metak je mogao da bude namenjen vama ili vasem detetu, tako da tisina. oboleli nadrogirani balavci, zato i probada ovaj kurac od drzave jer deca pucaju i pale ljude. Ne daj boze da umre, nek ostane invalid nek se malo muci, kad se kurci i glumi kneleta i ostale retarde.