Drugo Mama biznis veče koje organizuje udruženje Mame Novosađanke održaće se u utorak, 9. oktobra, od 19 do 21 čas, u kafeu Ajnfort, u Zmaj Jovinoj ulici 24 u Novom Sadu. Ulaz je besplatan.

Na svakoj Mama biznis večeri predstavlja se po nekoliko mama preduzetnica, sa svojim zanimljivim ličnim i poslovnim pričama, koje upoznaju prisutne o svojim počecima, ideji, preprekama na koje su nailazile i načinima na koje su ih prevazilazile i mnogim drugim zanimljivim stvarima.

“Dakle, ovo je jedan od načina na koji podržavamo žensko preduzetništvo, pomažemo umrežavanju mama preduzetnica i plasiranju njihovih proizvoda i usluga na trzištu. Ne manje važan cilj je i informisanje majki preduzetnica, ali i onih koje to tek planiraju da postanu”, navodi se u saopštenju ovog udruženja.

Biti majka i zarađivati za život nije jednostavno. Pokazalo se da postoji ogroman broj žena koje nešto rade ili imaju ideje za posao i da im je potrebna određena pomoć i podstrek za to.

Realizaciju ovog događaja pomogli su Protech i Golf klub Centar.

Udruženje Mame Novosađanke registrovano je u oktobru 2015. godine. Iza njih je veliki broj manifestacija, predavanja i humanitarnih akcija. Organizovale su brojne projekte koji za cilj imaju poboljšanje života majki i dece u Novom Sadu i okolini, sa akcentom na edukaciju majki i dece na različite, aktuelne teme.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments