Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva od 23. do 25. novembra

       

Međunarodni kongres studenata turizma i hotelijerstva MEКST, održaće se u Novom Sadu.  Zahvaljujući MEKST konferenciji, Novi Sad će od 23. do 25. novembra po peti put biti domaćin studentima turizma i hotelijerstva iz celog regiona, u Master centru Novosadskog sajma, Hajduk Veljkova 11.

Teme ovogodišnjem MEKST-a su primena digitalnog marketinga u turizmu, novim trendovima u hotelijerstvu, kao i turizam budućnosti.

Učesnici će imati priliku da slušaju predavanja vrlo važnih ljudi iz sveta turizma i hotelijerstva, voljnih da svoja iskustva podele sa njima.

Po prvi put u Hali Master na Novosadskom sajmu MEKST konferencija će okupiti mlade ljude koji aktivno žele da uče i istražuju o izabranoj profesiji, da izgrade sopstvene stavove, da budu okruženi vedrim duhom i pozitivnom energijom, i da razmišljaju o svojoj budućnosti. Smeštaj učesnika je obezbeđen u strogom centru grada.

U poslovnom svetu kontakt sa ljudima je od izuzetnog značaja, pa tako MEKST ima za cilj povezivanje studenata, širenje kolegijalnosti i sticanje bliskih prijateljstava. Najveća konferencija u Evropi ovakvog karaktera u prethodne četiri godine je okupila preko 3000 učesnika, a ove godine očekujemo preko 1000 učesnika.

Kao inovacija, u toku konferencije biće održan prvi Career Fair u sklopu kog će se predstaviti fakultetske institucije i hotelske korporacije, na čijim će štandovima učesnici imati prilike da se informišu o budućim praksama i zaposlenjima. Uz edukativni deo, gosti će imati priliku da upoznaju i kulturno-istorijske lepote grada, što će dodatno obogatiti sadržaj njihovog boravka.

Autor: nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments