U Novom Sadu se u četvrtak, 26. aprila održava “Megdan Saveznika” Rusije i Srbije. U velikoj hali „Spensa“ posetioci će gledati 13 borbi – osam u MMA i pet u  K1 disciplini. Publika je najviše zainteresovana za ishod dugo najavljivane borbe Vase Bakočevića i bugarskog borca Stoimenova, a sa posebnom pažnjom pratiće se i meč Srbije i Rusije!

Pred borbu Srbije i Rusije, uvod u spektakl napraviće borci iz drugih država i sa drugih kontinenata.

Ono što Megdan čini najvećim borilačkom manifestacijom u Srbiji, jeste saradnja i partnerstvo sa kladionicama Meridian, koje su omogućile zanimljivo i veliko klađenje na sve borbe!

Publika će uživo moći da se kladi, što mečeve čini još zanimljivijim, a posebnu pažnju privlači susret ljutih protivnika – Vase Bakočevića i Bugarina Stoimenova. Podsetimo, njihova borba i prepirke na društvenim mrežama traju već 10 meseci, a ishod susreta u Novom Sadu je vrlo neizvestan.  Bakočević je siguran u svoju pobedu, a slično tvrdi i Radaković koji je poručio protivniku Milošu Janičiću da će završiti kao i svi njegovi rivali do sada.

“Megdan je sigurno najveći sportski projekat u Srbiji i regionu. Projekat pod je pokroviteljstvom Grada Novog Sada  i Ministarstva spoljnih poslova, koje nam zaista pomaže oko diplomatije i viza svih učesnika. Megdan je kompletan sportski događaj po uzoru na svetske borilačke spektakle, jer pored boraca sa svih kontinenata, prvi put u istoriji imamo klađenje na borbe” kaže Aleksa Balašević, jedan od organizatora.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments