Gradonačelnik Miloš Vučević primio je Gradskoj kući aktuelnu mis Srbije i Balkana Ljubicu Rajković koja živi i studira u Novom Sadu.

Tom prilikom on je izrazio zadovoljstvo što će ona predstavljati našu zemlju na predstojećem izboru za Mis sveta, ocenivši da su mladi, pametni ljudi naši najbolji ambasadori.

“Velika mi je čast što ću predstavljati svoju zemlju, kojom se izuzetno ponosim, na najvećem svetskom izboru ‘Miss Earth’. Takmičenje se održava na Filipinima od 26. septembra do 26. oktobra. Daću sve od sebe da na tom izboru, gde učestvuje 146 zemalja, Srbiju, a i naš grad Novi Sad, predstavim u najboljem svetlu. Jedan od ocenjivačkih susreta je i takmičenje u nacionalnoj nošnji što me posebno raduje”, rekla je Ljubica Rajković.

Gradonačelnik Miloš Vučević istakao je da Grad Novi Sad, kao aktuelna Omladinska prestonica Evrope, mnogo polaže na stvaranje podsticajnog ambijenta za razvoj svih potencijala mladih, koji su, kako je naglasio, direktni kreatori omladinske politike u Novom Sadu. On je Ljubici poželeo pobedu na predstojećem svetskom takmičenju, i mnogo uspeha u daljem obrazovanju i radu.

“Siguran sam da će Ljubica, koja govori nekoliko jezika i ulaže u lični razvoj i obrazovanje, na dostojan način predstaviti sredinu iz koje dolazi, a mi ćemo navijati za nju, iako je već sada za nas ona pobednica”, zaključio je Vučević.

Autor: nsuzivo.rs

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
krcko
04/09/2019 12:25

kakava je ovo mis pa ima nosinu kao tajson pa ova nije ni zakacila l od lepote

plasticna hirurgija
05/09/2019 18:28

Mene se ne svidja zbog plastike. Volim prirodne zene.