Foto: Privatna arhiva

Trinaestogodišnja Novosađanka Bojana Srdanović, osvojila je prestižnu nagradu Svetske asocijacije festivala u Makedoniji.

Bojana ide u peti razred Osnovne muzičke škole “Josip Slavenski”, posvećena je muzici od detinjstva, a posećivala je razne međunarodne festivale na kojima je takođe osvajala nagrade.

Na sceni Makedonskog narodnog teatra Bojana je, kao predstavnica naše zemlje i Međunarodnog muzičkog festivala za decu iz Novog Sada “Školjkice”, zajedno sa još 12 predstavnika iz celog sveta, nominovana za prestižne nagrade. Nagradu je dobila svečano 9. januara, otpevavši pesmu “Hurt” Kristine Agilere.

Foto: Privatna arhiva

-Svaka nagrada za Bojanu prvo predstavlja spajanje i druženje sa ostalom decom. Nagrada kao nagrada i uspeh dolaze od talenta, koji nije dovoljan, već i radi na sebi. Ona voli scenu, jako je vredna i savesna, odlična je učenica- rekla je za naš portal Slađana Srdanović, majka talentovane Bojane.

Bojana želi da nastavi svoje muzičko obrazovanje i nakon završene osnovne škole, jer je, kako kaže njena majka, pevanje njen život od pete godine.

nsuzivo.rs

 

 

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments