Državljanin Grčke kojem je pozlilo na Exit festivalu, preminuo je u novosadskoj Hitnoj pomoći, saopštili su organizatori festivala. Sumnja se da je preminuo od posledica konzumiranja veće količine narkotika.

Iz Exita su saopštili da je obezbeđenje festivala primetilo da je jednom od posetilaca pozlilo na Gornjem gradu Petrovaradinske tvrđave, posle čega mu je pružena hitna medicinska pomoć.

Još se čeka na zvaničan izveštaj obdukcije, a po nezvaničnim informacijama sumnja se da je smrt nastupila kao posledica korišćenja narkotika, naveli su ogranizatori festivala.

Drugi posetioci, takođe državljani Grčke koji su se zatekli na licu mesta, u izjavama datim Policijskoj upravi Novog Sada naveli su da je preminuli konzumirao veću količinu narkotika tokom dana, ali i da je bolovao od hronične bolesti.

“EXIT festival se od svog osnivanja zalaže protiv bilo kakve upotrebe narkotika i nastaviće da snažno deluje na polju prevencije i širenja svesti o štetnom dejstvu droge”, navodi se u saopštenju Festivala.

Autor: N1

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Nenad
06/07/2019 12:37

..exit..sve jasno..

Milutin
06/07/2019 13:27

Pohapsiti sve narko dilere, osudite ih na doživotni zatvor koji će izdržavati radeći u nekom rudniku i rešen problem narkomanije u Srbiji, a ujedno bi se narodu dokazalo da narko bosovi i kriminalci nisu u vezi sa političarima…ili da to obavi sam narod…