Iako je do Nove godine i najluđe noći ostalo nešto više od 3 meseca, neke turističke agencije već su oglasile na svojim Internet stranicama ponude za putovanja.

Kao i svake prethone, i ove godine dominiraju evropske prestonice, kao što su Beč, Prag, Atina, Bukurešt, Istanbul, ali tu su i druge metroplole poput Milana i Barselone, i dobro poznata novogodišnja destinacija turističkih agencija – Krakov.

Iz Feliks Travela kažu da su Novosađani svake godine već u ovo vreme zainteresovani za novogodišnje aranžmane, ali da ponude još uvek nisu potpune.

-Imamo upita i za Novu godinu, a i za aranžmane u novembru mesecu kao što je Barselona – avio.  Novosađani su kao i do sada vrlo zainteresovani za naše aranžmane. Za sada je jedini polazak za Prag 01.01.Cene još uvek nemamo, ali smatramo da će biti odstupanja, jer hoteli nisu radili 2 godine – ističu iz ove turistčke agencije.

U najvećem broju slučajeva, agencije su oglasile programe celokupnih aranžmana putovanja, ali kako kažu, cenovnici su i dalje u pripremi.

nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments