MONSTRUM TREBA DA TRUNE U ZATVORU: Evo šta porodica kaže o Novosađaninu koji je ubio tasta u Kovilju

       

Mara Živanov, tetka Slavka Plavšića, koji je do smrti isprebijao oca svoje bivše supruge, tvrdi da je ubica i ranije bio nasilan, kao i da ne postoji osoba u selu koju nije maltretirao.

Ako ima pravde, Slavko je zaslužio da istrune u zatvoru. Neka se zbog mojih reči slobodno ljuti njegov otac, a moj brat Lazar, ali Slavko nije za život među ljudima nego za Goli otok. Da nikada više ne vidi ni sunca.

Ovim rečima započela je svoju ispovest Mara Živanov, tetka Slavka Plavšića (30), koji je na Đurđevdan do smrti isprebijao oca svoje bivše žene Josipa Baranja (61) u Kovilju.

Spasla brata

– Da je bio u zatvoru za sva zlodela koja je učinio, ovo se ne bi desilo. Znam da će moj brat, a njegov otac, da se ljuti na mene što pričam, ali samo nek se seti kako sam mu pre šest godina spasla život kada ga taj isti Slavko umalo nije ubio. Došla sam u njihovu kuću i zatekla Slavka kako udara mog brata, koji je ležao na zemlji – ispričala je potresena tetka ubice.

Ona kaže da je zbog tog prizora dobila nadljudsku snagu i da je odmah skočila na pomahnitalog bratanca.

S leđa sam ga zgrabila za vrat i počela da ga gušim. Već je počeo da krklja kada je uspeo da me odgurne leđima i padne preko mene. Ruke nisam skidala s njegovog vrata sve dok nije došla policija. Odveli su ga, ali su ga pustili čim se istreznio. Oca je tukao i kada su slavili mlađem sinu 18. rođendan, jer je bio pijan i, kako je rekao, “tako mu došlo” – priča Mara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments