Muzičke radionice, koje će voditi španski solfeđista i El Sistema, ekspert Pedro Reiga, biće održane u Velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada.

Polaznici radionica imaće priliku da nova znanja steknu u sredu 10. oktobra u dva termina: od 10 do 12 sati i od 16 do 17 i 30 časova.

Ukoliko ste zainteresovani za svet muzike i želite da savladate različite ritmičke figure i note na jedan sasvim nov i zabavan način, ovo je program za vas.

Muzičke radionice namenjene su deci, ali i svim zainteresovanim profesorima koji će imati priliku da saznaju više o metodologiji i načinu organizovanja radionica kroz razgovor sa Pedrom Reigom.

Inovativna metodologija brzog muzičkog opismenjavanja kroz igru, koju razvija škola Ad Libitum iz Španije, inovacija je na polju muzičkog obrazovanja i podjednako zanimljiva za decu svih uzrasta, muzičke pedagoge otvorene za nove i kreativne pristupe podučavanju, ali i roditelje i muzičke entuzijaste koji žele da iskuse muziku na drugačiji način i dobro se zabave.

Radionicu realizuje organizacija Music Art Project u okviru programa El Sistema Srbija, u saradnji sa Kulturnim centrom Novog Sada i Centrom za socijalni rad grada Novog Sada.

Radionica je besplatna za sve posetioce.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments