Foto: JP Putevi Srbije
Na graničnom prelazu Horgoš na izlazu, teretna vozila čekaju dva sata, na Kelebiji tri, dok se na prelazu Šid na izlazu čeka četiri sata.

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, teretnjaci se zadržavaju tri sata, dok na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Putevi Srbije upozoravaju vozače da će se danas do 15.00 časova izvoditi radovi na obeležavanju linija na levoj kolovoznoj traci na deonici Ub – Lajkovac, u smeru ka Surčinu.

U zoni radova za saobraćaj su naizmenično zauzete vozna i preticajna traka, a radovi su obezbeđeni saobraćajnom signalizacijom i opremom.

U toku su radovi na postavljanju horizontalne saobraćajne signalizacije koji će trajati do 9.septembra na auto-putu E-75, na delu petlja Lasta – petlja Dobanovci, u smeru ka Beogradu.

I na deonici petlja Subotica Jug – petlja Žednik, u smeru ka Novom Sadu odvijaju se radovi do 16. septembra, pa će za saobraćaj biti zatvorena preticajna traka.

Radovi na rehabilitaciji na potezu Majdanpek-Rudna glava izvodiće se do 1. novembra, dok će se radovi na rekonstrukciji deonice Kosjerić – Varda – Kostojevići odvijatati do 30. novembra.

Na deonici Aljinovići – Sjenica – Novi Pazar, u mestu Štavalja sutra će biti obustavljen saobraćaj zbog asfalterskih radova, a alternativni put je Duga Poljana – Karajukića Bunari – Raždaginja – Sjenica.

 

Tanjug / RTV

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments