Novi Sad je od danas bogatiji za još jedan parking prostor. Naime, od danas građani mogu da koriste parkiralište u Ulici Filipa Višnjića, pored zgrade Istorijskog Arhiva Grada Novog Sada.

Radi se o uređenom parkingu sa 50 parking mesta, koje neće biti pod naplatom i dobro će doći svim građanima koji stanuju u tom delu grada.

Ovom prilikom Član gradskog veća zadužen za komunalne poslove, Vladimir Stojković rekao je da će se dalje nastaviti sa ulaganjem u najstarijem delu grada, u Almaškom kraju. Dodavši da se pored završetka „Svilare“ koja sve više okuplja Novosađane, nastavlja i sa uređenjem Ulice Marka Miljanova. Ova ulica će dobiti novo ruho, zajedno sa celim ovim krajem. Pored toga projektuje se 26 novih saobraćajnica kao nastavak daljeg investiranja u Podbaru.

Direktor JКP „Parking servis“, Stevan Lugonja je istakao da su se svi radovi završili u planiranom roku, dodavši da se neugledan i delom zapušten prostor pretvorio u moderan i lep parking, sa komletnom rasvetom na ovom prostoru.

Radovi su koštali 15.000.000 dinara. „Parking servis“ nastavlja izgradnju parkinga i u delovima grada gde oni nisu u zonama naplate i na taj način pokušava da pomogne sugrađanima, kako bi probleme vezane za parkiranje sveli na minimum.

Tom prilikom Stevan Lugonja se zahvalio sugrađanima na razumevanju i na strpljenju tokom izvođenja radova.

Autor: nsuzivo.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments