Pripadnici policije rasvetlili su 50 krivičnih dela teška krađa i krađa, počinjenih na području Južnobačkog okruga, navedeno je u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

U Žablju je policija uhapsila S. S. (41), osumnjičenog za 30 pomenutih krivičnih dela u porodičnim kućama, ugostiteljskim objektima i javnom komunalnom preduzeću.

On se tereti da je krao televizore, kosačice, motore za čamac, motorne testere i druge stvari i da ih je prodavao.

Protiv trojice meštana Đurđeva i Novog Sada, za koje se sumnja da su otkupljivali od S. S. ukradene predmete, policija je podnela krivičnu prijavu za krivično delo prikrivanje.

Deo ukradenih stvari, policija je pronašla i vratila vlasnicima.

S. S. je određeno zadržavanje do 48 sati, po odobrenju javnog tužioca kome će biti doveden na saslušanje.

U Novom Sadu policija je rasvetlila 21 krivično delo teška krađa i krađa za koje su osumnjičena dvojica meštana, uzrasta 20 i 16 godina.

Sumnja se da su na području Novog Sada, Temerina i Titela provaljivali u garaže i druge pomoćne prostorije i da su krali različitu tehničku robu, alate, kućne aparate, kablove, bicikle.

Terete se i za krađu više akumulatora iz kamiona u pomenutim mestima.

Za tri krivična dela počinjena u Petrovaradinu, osim njih dvojice, kao osumnjičen je saslušan i četrnaestogodišnji Novosađanin koji je pobegao iz Zavoda za vaspitanje dece i omladine u Knjaževcu.

Izvor: mup.gov.rs

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments