Napad na doktorku u ambulanti na Novom naselju

       

U ambulanti internog odeljenja objekta na Novom naselju u petak, 22. marta oko 8 i 15 dogodio se još jedan u nizu napada na zaposlene, počinilac S.M. napao je doktorku Sanju Ilić.

“S.M. je trebalo da zakaže prijem za sina, koji nije bio sa njim, i kojem je trebala predoperativna priprema i mišljenje lekara specijaliste. Insistirao je da mu se zakaže odmah u ponedeljak te je odbio da kaže lične podatke i pokaže prethodno dobijenu medicinsku dokumentaciju i nalaze lekara. Nakon što mu je objašnjena procedura koja podrazumeva da kod sebe ima, i da na uvid, svu dokumentaciju počeo je da viče, udara rukom po stolu, psuje, vređa i odguruje doktorku. Pacijenti koji su bili u čekaonici pokušali su da odbrane doktorku, budući da je napadač još dok je čekao na prijem kod doktorke najavljivao da će se obračunati sa medicinskim osobljem. Pritrčali su i lekari iz drugih ambulanti specijalističkog odeljenja i pokušali da ga umir, što je on odbijao. Tek kada je stigla policija S.M. se smirio”, navodi se u saopštenju.

Napadač je od ranije poznat kao izazivač incidenata i kao takav je prijavljivan, posebno od strane njegovog izabranog lekara.

Autor: nsuzivo.rs

4
Komentari:

3 Komentara
1 Replika
0 Pratioci
 
Najviše reakcija
Najposećenija diskusija
4 Autori komentara
najnoviji najstariji najviše glasova
B021

Bas me cudi sto osoblje masovno daje otkaze… I treba. Kada ne ostane niko u zdravstvu lecice se ljudi kod Milana Tarota.

Novo Naselje

Ova doktorica je jedna od najneprijatnih doktorica koje sam upoznao. Imao sam slicnu situaciju,kad nije htela da me primi na pregled, pri tom je cekaonica bila prazna,a u pitanju je bilo preoperativno misljenje.
Sestra koja radi sa njom je jos gora.
Zena je nadmena,neprijatna i arogatna.

Sonja

Al zasto je dr problem ako niste poneli dokumentaciju koja je bitna za proceduru? Pa logicno je kad ides kod lekara da nosis sve sa sobom, da isti, nije da nece, ne moze vas primiti i dati vam procenu, bez dokumentacije svih pregleda i analiza radjenih pre posete lekaru. To nije ona izmislila, tako mora, dok nam ne bude sve automatizovano i u racunaru, kako bi i trebalo.

Sasa

Svaka cast I nama pacijentima i lekarima. Za sakupiti 100 papira i snimaka treba imati zivaca. O guzvama da ne pricam. Bio sam na tom odeljenju za operaciju i nemam zamerke. Primljen sam odmah iako nisam bio najavljen. Podrska za doktoricu i osoblje.