Foro: novosti.rs

Stanovnici u ulici Felegi Tivadara u Novom Sadu iz revolta nastavili da nepropisno odlažu otpatke. Nezadovoljnim žiteljima teško da nose smeće 150 metara dalje.

Stanarka zgrade u ovoj ulici, koja nije želela da joj se ime objavi u novinama, istakla je za Večernje novosti da joj nije problem da ode do kontejnera koji je udaljeniji od prethodnog, ali samo pod uslovom da ne žuri. Ona dodaje da u zgradi žive i starije osobe sa otežanim kretanjem, kojima je za ovu svakodnevnu aktivnost potrebna pomoć.

Ne želeći takođe da se predstavi, učiteljica u penziji koja živi u jednom od neparnih ulaza u ovoj ulici, rekla je za Večernje novosti da ima 82 godine i da zbog izmeštanja kontejnera svakodnevno ima problem da iznosi smeće.

“Smatram da bi idealno rešenje za sve bilo da se postavi podzemni kontejner”, predložila je ova Novosađanka.

U JKP “Čistoća”, povodom ovog problema, kažu da su kontejneri na pomenutoj lokaciji izmešteni zbog neposredne blizine vrtića.

Iz JKP “Čistoća” pozivaju građane da u ulici Felegi Tivadara ne prave divlju deponiju. Takvim ponašanjem, kako ističu, prave ekološki problem sebi, svojim komšijama, ali i deci iz obližnjeg vrtića.

Izvor: Večernje novosti

2 Comments
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
Vene
01/08/2018 11:19

Kaznite ove savesne građane pa će se brzo privesti kulturi.

Zoran
01/08/2018 15:07

Stoka ništa drugo…i sam živim u toj ulici i svakodnevno gledam jedne te iste pojedince koji iz samo njima znanih razloga bacaju smeće pored ograde vrtića, a sve kao fol neki bivši prosvetari, akademici…tuga