Divlja horda je tada napala i policiju na Trgu slobode, a među službenicima policije bilo je i povređenih

Po ko zna koji put pozivamo Novakovića da dokaze o tome ko je demolirao Gradsku kuću, ali i za ostale izgovorene nebuloze, dostavi nadležnim državnim organima – naveli su novosadski naprednjaci

Gradski odbor Srpske napredne strake predložio je Borislavu Novakoviću, potpresedniku Jeremićeve Narodne stranke da zatraži pomoć psihijatra. SNS je uputio saopštenje za javnost nakon Novakovićevih optužbi da gradonačelnik Miloš Vučević stoji iza prošlogodišnjeg razbijanja Gradske kuće.

– Pozivamo propalog političara da pod hitno poseti psihijatra, jer postoji opasnost da uskoro postane opasan i po bezbednost svoje okoline. Uvereni smo da čovek koji je u stanju da izgovori takve gluposti i laži ima ozbiljne psihičke probleme – navodi SNS.

Naprednjaci tvrde da Novaković iznosi optužbe protiv Vučevića podstaknut bolesnom željom za vlašću i izgubljenim privilegijama.

– Po ko zna koji put pozivamo Novakovića da dokaze o tome ko je demolirao Gradsku kuću, ali i za ostale izgovorene nebuloze, dostavi nadležnim državnim organima – naveli su novosadski naprednjaci.

Srpska napredna stranka poručuje Novakoviću da su Milošu Vučeviću, kome su Novosađani tri puta uzastopno ukazali poverenje, Gradska kuća i Grad Novi Sad svetinja.

– Gradonačelnik Novog Sada nikada nije, niti će, učiniti bilo šta što nije u interesu sugrađana, za razliku od Novakovića i njegovih bivših i sadašnjih saboraca kojima je budžet grada služio kao privatan i partijski bankomat, a javna preduzeća su tretirali kao partijski plen – istaknuto je iz GrO SNS u Novom Sadu, uz tvrdnju da pojedini sadašnji opozicionari imaju „patološku sklonost ka kriminalu” – navodi se u saošptenju SNS-a.

Gradska kuća je zapaljena i demolirana u julu prošle godine tokom takozvanih “mirnih” protesta u jeku pandemije Kovid 19.

Paljenje Gradke kuće: Gradska kuća je zapaljena i demolirana u julu prošle godine tokom takozvanih “mirnih” protesta u jeku pandemije Kovid 19.

Inače, Novaković, nedavno osuđen zbog napada na policiju, objavio je pisanu izjavu u kojoj je gradonačelnika optužio da zna ko je palio Gradsku kuću prilikom prošlogodišnjih nemira, a takođe je optužio i novinare našeg sajta da su sami sebi pisali preteće poruke na zgradi gde se nalazi redakcija!!!

Sve ovo Novaković je izrekao bez ijednog konkretnog dokaza, što je izgleda postao manir aktuelnih opozicionara u Srbiji. Njegovo saopštenje su preneli i tzv. nezavisni mediji zapadnjačke provinijencije, bez poštovanja osnovnog postulata novinarstva da se čuje i druga strana i bez ikakve ograde.

K. Simić

1 Comment
najstariji
najnoviji najviše glasova
Inline Feedbacks
View all comments
milos
11/07/2021 23:30

pa ko je palio?